Salgsafdelingen er online på 8844 4040 / salg@mkbil.dk.

Fjordjollen – Kvalitet til fornuftige priser.


Fjordjollen findes i et bredt udvalg af forskellige størrelser og udformninger, alle sammen til fornuftige priser.

Fjordjoller på lager

Der blevet fundet 7 både ud fra din søgning

Fjordjollen 390 Fisk

Pris: 17.395,-

Fjordjollen 430 Fisk

Pris: 22.595,-

Fjordjollen 470 Fisk

Pris: 34.395,-

Fjordjollen 470 Sport

Pris: 61.900,-

Fjordjollen 500 Classic

Pris: 71.995,-
Ny båd

Fjordjollen 500 Classic XL

Pris: 73.995,-

NY Fjordjollen 555 Cabin

Pris: 101.795,-

Fjordjollen: Kvalitet til fornuftige priser

Et af vores mest bemærkelsesværdige produkter er fjordjollen, der repræsenterer det bedste inden for både design, størrelse og pris. I MK Biler & Både leverer vi kvalitet til fornuftige priser.

Den ideelle jolle

Fjordjollen er ikke blot en bådtype; det er en oplevelse af frihed og eventyr på vandet. Hos MK Biler & Både forstår vi vigtigheden af at tilbyde en bred vifte af muligheder, og derfor er fjordjollen tilgængelig i forskellige størrelser og udformninger. På den måde imødekommer vi enhver bådentusiasts behov og præferencer.

I MK Biler & Både har vi en stærk holdning til, at vi vil sælge kvalitetsudstyr uden at sprænge dit budget. Fjordjollen er en investering i holdbarhed og pålidelighed, samtidig med at den er overkommelig i størrelse og pris. Dette går hånd i hånd med vores motto om kvalitet til fornuftige priser. Du kan som kunde være sikker på, at du ikke blot køber en båd, men at du investerer i en pålidelig ledsager til utallige timer på vandet.

Uanset om man er en erfaren sejler eller er nybegynder, er fjordjollen den ideelle følgesvend. Den er designet til at give den bedste oplevelse på vandet, uanset om man ønsker at tage på eventyr alene, med familien eller med vennerne. Med forskellige størrelser af vores joller til salg kan man vælge den, der passer bedst til ens behov.

Joller til salg – kundeoplevelsen skal være i top

Hos MK Biler & Både lægger vi vægt på at skabe gode kundeoplevelser, og vores dygtige personale er altid parat til at vejlede kunderne i valget af den perfekte fjordjolle. Det er vigtigt for os, at vi møder alle kunder med nysgerrighed, så vi bedst muligt kan støtte vores kunder i at finde frem til den rigtige beslutning for dem. Hos os er en fjordjolle ikke bare en båd, men en nøgle til mange uforglemmelige stunder på vandet.

Kontakt os og hør mere

Skulle du have spørgsmål omkring vores joller eller andet er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har masser erfaring og viden indenfor både og joller og kan hjælpe dig med alt fra valg af jolle til tekniske spørgsmål. Du kan kontakte os på mail salg@mkbil.dk eller på vores telefon 88444040.

Udover joller finder du også et stort udvalg af andre både hos os. I vores sortiment finder du blandt andet gummibåde fra Yamaha og påhængsmotorer til din båd.

Adresse

Dandyvej 5E og 5C
7100 Vejle
Tlf: 88 44 40 40
E-mail: salg@mkbil.dk
CVR 38612298

Åbningstider - Salg

 • Mandag - Fredag

  Efter aftale

 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Efter aftale
 • Uge 28-29

  Ferielukket

Åbningstider - Værksted

 • Mandag - Torsdag

  7.30-15.30

 • Fredag
  7.30-15.00
 • Lørdag - Søndag
  Lukket
 • Uge 28-29

  Ferielukket

Webbureau ITTP