Salgsafdelingen er online på 8844 4040 / salg@mkbil.dk.

Oplev verdens mest avancerede RIB både.


MK Biler & Både er autoriseret BRIG Forhandler. 

Hos BRIG bliver det banebrydende design, teknologi og præcisionsteknik inden for militær luftfart samlet samme med det fineste maritime håndværk.
Der er blevet skabt en ny generation af overkommelige, men kompromisløse RIB’er der leverer de allerhøjeste niveauer af ydeevne, sikkerhed og fornøjelse.

Er det blevet tid til et service?

Hos MK Biler & Både har vi et topmoderne værksted, som kan klare alle opgaver vedrørende din båd. 

BRIG på lager

Der blevet fundet 9 både ud fra din søgning

Solgt

BRIG 480 Eagle m/YAMAHA F100FETL

Motor: YAMAHA Pris: 179.900,-
Solgt

BRIG Eagle 5

Motor: Yamaha Vmax VF115LA Pris: 328.425,-

NY BRIG Falcon 420T m/YAMAHA F60FETL

Pris: 149.900,-

BRIG Falcon 420T m/ Yamaha F60

Motor: Yamaha F60 Pris: 134.900,-
Solgt

BRIG Falcon 480T

Motor: Yamaha F70AETL Pris: 189.900,-
Solgt

BRIG Falcon 500

Motor: Yamaha F70AETl Pris: 199.900,-
Solgt

BRIG Falcon 570

Motor: Yamaha Vmax VF115LA Pris: 249.900,-
Ny til omgående levering

BRIG Navigator 570

Motor: Yamaha Vmax VF115LA Pris: 249.900,-
Solgt

BRIG Eagle 6.7

Motor: Yamaha Vmax VF175XA Pris: 545.316,-

BRIG både med banebrydende design

Søger du en adrenalinfyldt sejltur på havet? Så er BRIG det oplagte valg. Denne bådtype er udstyret med den nyeste teknologi, et gennemført design, effektiv præcisionsteknik og naturligvis godt maritimt håndværk. BRIG bådene er indenfor kategorien RIB både. Denne bådtype er kendetegnet for høj fart, men også optimal sikkerhed, god ydeevne og masser af fornøjelse – når du vælger BRIG. Se meget mere her på siden, hvor du finder alt fra Falcon både, til Eagle og Navigator. Flere af bådene er klar til omgående levering.

Brig byder på teknologi og flot maritimt håndværk

En båd der kan sejle hurtigt? Få adrenalinen op at pumpe? Bruges til at udforske havet? BRIG både kommer med mange fordele. De er skønne, når du vil ud på havet og det skal gå stærkt. Bare for dig selv eller med en passager eller to ombord. Bådene er perfekte til en udflugter på havet udover det sædvanlige. Tag familie eller venner med ud for at sejle rundt, bade eller dyrke vandsport. Bådene henvender sig også til dykning eller som følgebåd.

Med bådens innovative design føler du dig ikke langt væk fra vandet. Sikkerheden er naturligvis i top. Men du kommer til at mærke bølgesprøjtet og den friske havluft for fulde drøn. Det er en båd for ham eller hende, der er eventyrlysten, men også erfaren indenfor den maritime verden. Med en BRIG båd får du både flot håndværk og masser af fart for pengene.

Mange flotte både klar til levering

BRIG kalder deres både for intelligente. Det er de også. Du er garanteret nem betjening og høj sikkerhed på vandet. I mange timer. Om det er til at trække et sæt vandski bag båden eller du blot vil sejle en hyggetur med konen. Vi kan levere BRIG både til ethvert formål og i flere størrelser.

Hvad med en Falcon med plads til hele familien? Denne model er godkendt til 5 personer – perfekt til mange timers sjov på vandet.

En Eagle er skøn for to eventyrlystne sjæle. Sejl ud og oplev adrenalinen pumpe rundt i kroppen, når I får fart på. Sid godt lænet tilbage i de bløde sæder og nyd turen.

Er du til den største båd, du kan finde? Navigator er et godt valg, hvis du er ude efter en stor BRIG båd. Der er op til flere rækker med siddepladser. Så du kan tage flere venner eller hele familien med ud, når du skal vise dine evner frem.

Derfor skal du eje en Brig båd

BRIG er noget af det absolut bedste indenfor både. Du får kvalitet og godt udstyr for dine penge. Men endnu vigtigere, hvorfor skal du købe dit nye fartøj hos os? MK Biler og både er leveringsdygtige i mange flotte BRIG modeller. Samtidig står vi klar til at yde dig en helt fantastisk service. Vi rådgiver og guider dig gerne til valg af den rigtige båd. Du kan vælge mellem flere smarte modeller, hvoraf de fleste er nye og klar til levering med det samme.

Køb en BRIG båd, og se frem til mange sjove timer på vandet.

Adresse

Dandyvej 5E og 5C
7100 Vejle
Tlf: 88 44 40 40
E-mail: salg@mkbil.dk
CVR 38612298

Åbningstider - Salg

 • Mandag - Fredag

  Efter aftale

 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Efter aftale

Åbningstider - Værksted

 • Mandag - Torsdag

  7.30-15.30

 • Fredag
  7.30-15.00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket

Webbureau ITTP